BEZOEKREGELS


Beste gasten van Bruin Cafe de Zonnewijzer

Wat zijn we blij dat we 1 juni a.s. onze deuren weer mogen openen. We hebben jullie verhalen, grappen en vooral jullie gezelligheid erg gemist!!

Wel dienen we enkele maatregelen in acht te nemen. Zo dient er  voor een plekje binnen in het cafe gereserveerd te worden. Reserveren kan via telefoonnummer 0475204592 of 0620672545 of via onze email zonnewijzer@gmail.com

Benoem bij de reservering uw naam, telefoonnummer, het aantal personen, de datum en het tijdstip. Wanneer u uit 1 huishouden (alle wonende op hetzelfde woonadres) bestaat is er geen maximum voor het aantal personen. Wanneer u niet uit 1 huishouden bestaat (koppels), dan is het  maximum aantal personen 2  per tafeltje en anders geldt er de 1,5 mtr afstand. Helaas hebben we maar een beperkt aantal plaatsen in ons cafe, dus vol=vol.

Reserveren voor het terras is niet nodig alleen wanneer u buiten wilt lunchen of dineren. Ook hier geldt huishoudens mogen aan 1 tafel zitten. Voor niet huishoudens geldt er een maximum van 2 personen per tafel. Toch onverwachts naar het cafe? Bel dan even of er nog plaats is om teleurstelling te voorkomen.

Er zijn een aantal regels die verplicht zijn:

  • Bij lichte klachten verzoeken wij u om thuis te blijven
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst, was vaak uw handen, hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog , schud geen handen
  • 1,5 meter afstand, koppels/gezinnen mogen bij elkaar plaatsnemen
  • Wij moeten risico’s uitsluiten, voor uw eigen gezondheid en onze andere gasten
  • Een persoon tegelijk naar het toilet, na toiletbezoek verplicht handen wassen.

 

Graag vragen wij jullie begrip voor onze regels en maatregelen. Wij doen ons uiterste best om jullie ondanks alle maatregelen toch van alle wensen te voorzien.

 

We hopen jullie snel weer te zien!!

Groetjes Peter en Nancy